Prodajni pogoji


CENE
Vse navedene cene knjig so v evrih, vsebujejo DDV in veljajo do preklica.

NAROČANJE
Vaša naročila bomo potrdili z elektronskim sporočilom. Naročila s plačilom po povzetju bodo veljavna šele z odgovorom (potrditvijo) na našo elektronsko pošto.
Pri naročanju bodite pozorni na to, da boste izpisali točne podatke za dostavo. Vaša naročila in pogodba o nakupu - račun bodo shranjena na sedežu založbe. Kupci imajo pravico do vpogleda svojega naročila in pogodbe na sedežu založbe, oziroma lahko s pisnim zahtevkom naslovljenim na sedež založbe, pridobijo kopijo po pošti.

DOSTAVA, DOBAVNI ROK, STROŠEK POŠTNINE

Naročeno blago vam bo dostavila dostavna služba, s plačilom kupnine (povzetje), ali kot običajno pošiljlko v primeru predhodnega plačila.

Naročeno blago bo v Sloveniji dostavljeno najkasneje v petih delovnih dneh na naslov, naveden ob oddaji naročila. Naročila iz tujine bodo dostavljena v skladu z roki mednarodnih poštnih storitev. V primeru predhodnega plačila se rok dobave šteje od datuma prejema potrdila o plačilu. Dobavnica in račun bosta priložena v pošiljki.
Pravnim osebam bomo knjige dostavili v petih delovnih dneh z računom in rokom plačila 15 dni, če z medsebojnim dogovorom nimamo določenih drugačnih pogojev.

Strošek dostave po pošti znaša 3 € (z vštetim DDV). Pri nakupu nad 20 € je poštnina brezplačna.


KONTAKT
Za vsa vprašanja v zvezi z naročili in dostavo se obrnite na:

Beletrina, zavod za založniško dejavnost
Kersnikova ulica 4
1000 Ljubljana
Slovenija

T: 01 200 37 10 in 01 200 37 00
e-naslov: prodaja@zalozba.org

PODATKI ZA PLAČILO
Beletrina, zavod za založniško dejavnost
Kersnikova ulica 4
1000 Ljubljana
Slovenija

TRR: 04444-0001364218
(pri NKBM)
SWIFT: KBMASI2X
Sklic: vaša št. naročila

ODSTOP OD POGODBE
Kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V tem primeru mora v roku petnajstih dni o tem založbo pisno obvestiti na naslov: Beletrina, Kersnikova ulica 4, 1000 Ljubljana in knjige v nespremenjenem stanju vrniti na sedež založbe. Založba bo kupcu na osnovi prejema obvestila o odstopu in vračila nepoškodovanih knjig, kupcu povrnila znesek kupnine glede na vrednost naročila - po pogodbi (strošek knjige in strošek dostave, v kolikor je bil zaračunan). Strošek vračila pošiljke, vezan na odstop po pogodbi, krije kupec.